Leave Your Message

QUANHUA— Paionia Tausi Lafoa'i ma Tulaga Lafoa'i Mea'ai Mea'ai

2024-05-28

I le lalolagi omea'ai laulau lafoa'i , e masani ona i ai se fefa'ataua'iga i le va o le faigofie ma le fa'aauau. O ipu palasitika ma ipu, e ui ina faigofie, e tele sona sao i le faaleagaina o le siosiomaga. O isi pepa, i le isi itu, e masani ona leai se tumau ma sitaili. O le QUANHUA ose kamupani o lo'o toe fa'avasega mea'ai laulau e tu'uina atu e ala i le ofoina atu o oloa e fa'alelei ma fa'alelei.

O oloa a QUANHUA o lo'o faia mai le tele o mea fa'atumauina, PLA (polylactic acid) o se biopolymer e maua mai i puna'oa fa'afouina, e pei o sana, manioka, ma isi fua. O mea nei e le gata e mafai ona fa'afouina ae e mafai fo'i ona fa'apalapala, ma avea ai ma mea e sili atu le fa'alelei o le si'osi'omaga nai lo mea'ai laulau tu'ufa'atasi.

I le fa'aopoopoina o latou fa'amaoniga tumau, o oloa a QUANHUA e lelei ma matagofie. E ofoina atu e le kamupani le tele o ituaiga mamanu e filifili mai ai, ina ia mafai ai ona e mauaina le fetaui lelei mo soʻo se taimi. Pe o e talimalo i se tafaoga faasamasamanoa po o se taumafataga o le afiafi aloaia, QUANHUA o loʻo i ai le meaʻai laulau faʻaaoga lelei e faʻaleleia ai lau mea na tupu.

Ae o le QUANHUA e sili atu nai lo na o se kamupani e faʻatau atu meaʻai laulau faʻaaoga. O lo'o latou naunau fo'i e fa'alaua'itele le fa'alauiloa e uiga i a'afiaga o le si'osi'omaga o oloa tu'u'esea ma fa'alauiloa faiga fa'aauau. O lo'o galulue le kamupani ma le tele o fa'alāpotopotoga e lagolagoina fuafuaga tau si'osi'omaga ma fa'aa'oa'o tagata fa'atau e uiga i le taua o le faia o filifiliga fa'alenatura.

Afai o lo'o e su'eina se mea'ai laulau e mafai ona fa'aogaina, QUANHUA o le filifiliga sili lea. Faatasi ai ma la latou tautinoga i le siosiomaga ma le mamanu, QUANHUA o loʻo taʻitaʻia le ala i le lumanaʻi o meaʻai laulau faʻaaogaina.

E uiga i QUANHUA

QUANHUA ose kamupani fa'apitoa i le gaosiga ma le fa'atauina atu o mea'ai laulau fa'atau. O oloa a le kamupani e gaosia mai mea eseese e mafai ona fa'afouina ma fa'apalapala, ma ua mamanuina ina ia fa'alelei ma aoga. QUANHUA o loʻo tuuto atu i le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina e uiga i le siosiomaga o aʻafiaga o oloa faʻaaogaina ma faʻalauiloaina faiga gafataulimaina.