Leave Your Message

5 Fa'amanuiaga Autu o le Fa'aaogaina o Mea'ai a PSM

2024-07-01

I se vaitau o lo'o fa'atupula'ia ai le fa'atumauina o le si'osi'omaga, o le filifilia o mea'ai sa'o e mafai ona faia ai se eseesega tele. PSM (Plastarch Material) cutlery o se fofo fou e ofoina atu le tele o faʻamanuiaga, e le gata i le siosiomaga ae faʻapea foʻi i tagata faʻatau. O iinei, matou te suʻesuʻeina ai faʻamanuiaga pito i luga e lima o le faʻaaogaina o tipi PSM ma pe faʻafefea ona fesoasoani i se paneta lanu meamata.

  1. Eco-Friendly ma gafataulimaina

O se tasi o tulaga sili ona taua oPSM mea'ai o lona si'osi'omaga. Faia mai punaoa fa'afouina, La'au masoa. Ose mea e fa'alelei i le si'osi'omaga & sili atu ona gafataulimaina i le 100% oloa fa'avae suau'u.

  1. Fa'aitiitia tulagavae kaponi

O le gaosiga o mea'ai a le PSM e aofia ai le fa'aitiitiga o suau'u fa'atusa pe a fa'atusatusa i le gaosiga o mea'ai palasitika masani. O lenei fa'aitiitiga o le fa'aogaina o suau'u fa'atosina e fa'aliliuina i se tulaga maualalo kaponi. E ala i le filifilia o mea'ai a le PSM, o lo'o e lagolagoina se faiga e fa'aitiitia ai le kasa oona, e saofagā i le tau faasaga i suiga o le tau.

  1. Saogalemu ma Le Oona

O le saogalemu o se popolega sili lea pe a oʻo i meaʻai. PSM cutlery faia i le 60% masoa, 35% PP. O lea ua avea ai mea'ai a le PSM ma mea e sili atu ona saogalemu mo tamaiti ma tagata matutua, ma fa'amautinoa e leai ni mea oona e li'u i au mea'ai.

  1. Tumama ma Fa'atuatuaina

PSM cutlery e umi ma faʻatuatuaina. E mafai ona tatalia le maualuga o le vevela ma e le faigofie ona gau pe punou, e talafeagai mo manaoga eseese o taumafataga. Pe o e talimalo i se tafaoga, se pati, pe na o le fiafia i se taumafataga i le fale, PSM cutlery e maua ai le malosi ma le faʻamaoni e te manaʻomia e aunoa ma le faʻafefeina o le amio saʻo o le siosiomaga.

  1. Lagolagoina o le Tala Fa'atatau o le Tamaoaiga

O le fa'aogaina o mea'ai a le PSM e lagolagoina ai ta'iala o le tamaoaiga fa'ata'amilo, lea ua fuafuaina ai oloa e toe fa'aoga, toe fa'aaogaina, ma toe fa'afo'i saogalemu i le si'osi'omaga. E ala i le filifilia o mea'ai a le PSM, o lo'o e fa'amalosia le fa'aogaina o punaoa fa'afouina ma le lagolagoina o se faiga e fa'aitiitia ai otaota ma fa'aolaina le fa'atumauina.

Fa'ai'uga

Su'i i mea'ai a le PSM ose filifiliga faigofie ae aoga e manuia ai le si'osi'omaga ma maua ai se isi mea saogalemu ma le umi nai lo ipu palasitika masani. E ala i le malamalama ma le fa'alauiloaina o nei fa'amanuiaga autu e lima, e mafai ai ona e faia ni fa'ai'uga e sili atu ona malamalama e fetaui ma ou tulaga fa'atauaina ma saofagā i se paneta lanu meamata. Talia le suiga ma tofo i le aafiaga lelei o mea'ai a le PSM i aso nei!